Како во нападот врз сопствената држава загина македонската нација

Пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Секогаш кога ќе го видам камионот на Водовод и канализација во нашето маало, јас знам дека Македонија е жива, функционална и ефикасна. Доаѓаат побргу од доставувачите на пици и сендвичи. Од веста што го минува растојанието меѓу две барања за предвремени избори. Мислите дека претерувам? Не, другари. Отчепувањето на канализацијата што со … Continue reading Како во нападот врз сопствената држава загина македонската нација