Партија на пензионери: ВМРО-ДПМНЕ повторно се обидува да манипулира со пензионерите

Партијата на пензионери, со внимание, ги проследи протестите на групи пензионери, особено во врска со искажаните заложби за враќање на начинот на усогласување на пензиите како во време на владеење на ВМРО–ДПМНЕ, поради што искажуваме загриженост дека оваа политичка партија повторно со манипулации се обидува да придобие наклоност од неинформираните пензионери, во функција на нивната … Continue reading Партија на пензионери: ВМРО-ДПМНЕ повторно се обидува да манипулира со пензионерите