Monday, 18 November 2019
Договорот за хеликоптерска прва помош и за спасување нема да ја чини државата ни денар, услугата за граѓаните е бесплатна

Договорот за хеликоптерска прва помош и за спасување нема да ја чини државата ни денар, услугата за граѓаните е бесплатна

Генералниот секретар во Владата на Република Северна Македонија, Драги Рашковски вчера одржа брифинг со уредници и новинари за спроведената постапка...

Read more
Page 1 of 3 1 2 3