Friday, 21 February 2020

Владанка Димковска: Општество полно со љубов и разбирање, а не со омраза

#FrontAction: ВЛАДАНКА ДИМКОВСКА Во ова издание на видео колумната ФРОНТЛАЈН АКЦИЈА или #FrontAction, актерката Владанка Димковска зборува за сексуалното образование. https://www.youtube.com/watch?v=w-RlYnbg0do&feature=youtu.be...

Read more

Не се дише!

#FrontAction: ВЛАДАНКА ДИМКОВСКА Во ова издание на видео колумната ФРОНТЛАЈН АКЦИЈА или #FrontAction, актерката Владанка Димковска повикува на АКЦИЈА за...

Read more