Monday, 24 February 2020

Претседателот Заев кон младите: Зграпчете го секој момент и зборувајте гласно, ние политичарите сме должни да ве слушаме

Зграпчете го секој момент и не се плашете да зборувате гласно, ние политичарите сме должни да слушаме, истакна претседателот Зоран...

Read more
Page 1 of 3 1 2 3