Monday, 24 February 2020

70 години Прилепски театар – Најавено доградба на Домот на културата за потребите на Театарот

Со премиерата на комедијата „Лажговци“ во режија на Коле Ангеловски, синоќа на матичната сцена, Прилепскиот народен театар „Војдан Чернодрински“ го...

Read more
Page 1 of 2 1 2

НАЈНОВО