Friday, 22 November 2019

ВЕСТИ

Со поддршка на ЕУ и СБ, Владата инсталираше фотоволтаични системи на 108 јавни објекти за годишна заштеда од 190.000 евра

Со цел, зголемување на производството на електрична енергија од обновливи извори, како и за намалување на трошоците за електрична енергија,...

Read more
Page 1 of 146 1 2 146