Татин математичар (прв дел)

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА 120 изборни единици… Секој ден, најмалку по една зелена. Како да реагира човек на нешта што се полоши и од глупи вицеви?! Од друга страна, ако не реагираме, ќе мислат дека се паметни. Факторизирање на глупоста и ароганцијата. #ТатинМатематичар Ова е мојата прва реакција на изјавата на Мицкоски за неговите замисли за … Continue reading Татин математичар (прв дел)