fbpx
Friday, 3 December 2021

ИМПРЕСУМ


ПРВА ЛИНИЈА

Главен и одговорен уредник: Џабир Дерала
Редакција: Биљана Јордановска (зам. гл. од. ур.), Јане Ѓорѓиоски (зам. гл. од. ур.), Ивана Терзиевска Зафировска, Владанка Димковска, Марија Миткоска
Надворешни соработници: Симона М. Живкова, Атанас Петровски (камера), Кирил Михаилов (фотографија)
Мултимедија: Ариан Мехмети
Веб админ: Филип Петровски

Колумнисти: Бранко Тричковски, Јане Ѓорѓиоски, Владанка Димковска, Билјана Арсовска, Борче Боки Трајковски


Контакти:
[email protected]
[email protected]
070 734 044
facebook.com/frontline.mk
twitter.com/frontline_mk


Адреса:
Редакција Фронтлајн
Васил Главинов 3/5-7
1000 Скопје
Република Северна Македонија


Издавач:
„Шорткат“ – Друштво за филмска продукција, уметност и издаваштво – Скопје, основано 2005 година