fbpx
Thursday, 5 August 2021

ПОЛИТИКА

Што и згрешиле на деструктивната ВМРО-ДПМНЕ наставниците и стручните работници па го блокира законот за поголеми плати, прашуваат од СДСМ

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ преку надлежната собраниска Комисија повеќе од 3 месеци блокираат законски измени со кои наставниците и стручните работници...

Прочитај повеќе
Page 1 of 1202 1 2 1,202