fbpx
Tuesday, 6 December 2022

МАГАЗИН

Фарма за магариња – Литар магарешко млеко 50 евра, половината донација за деца заболени од дијабетес и рак, организира и бал со магариња

Фармата за магариња Мартиниќи е основана во 2015 година со примарна цел да ги заштити магарињата од истребување. Во сабота,...

Прочитај повеќе

Над 700 предмети на „Флитвуд Мек“ одат на наддавање, дел од приходот за „Мјузикејрс“, организација за помош и рехабилитација на музичарите

Повеќе од 700 инструменти, награди, облека, мебел, уметност, накит и други лични предмети на „Флитвуд Мек“ се очекува да бидат...

Прочитај повеќе
Page 1 of 127 1 2 127