fbpx
Tuesday, 18 January 2022

МАРКЕТИНГ

 

 

 

 

Попуст до 70% на рекламниот простор на Фронтлајн

Цените се со попуст и важат до 31 декември 2021

Банер, десен слајдер, со димензии 300х300 100
Банер, десен слајдер, со димензии 300х600 150
Банер, хоризонтален, втора позиција 970х90 250
Банер, хоризонтален, трета позиција 970х90 200

Цените се изразени во евра, со вклучен ДДВ. Исплатата се врши во денарска противвредност според средниот курс на Народна банка.

Редовни цени на рекламниот простор на Фронтлајн

Банер, десен слајдер, со димензии 300х300 350
Банер, десен слајдер, со димензии 300х600 500
Банер, хоризонтален, втора позиција 970х90 700
Банер, хоризонтален, трета позиција 970х90 550

Цените се за 1 месец и се изразени во евра, со вклучен ДДВ. Исплатата се врши во денарска противвредност според средниот курс на Народна банка на денот на уплатата.

Доколку се уплатат средства однапред за 3, 6, 12 месеци однапред, следи попуст од 10, 20 или 30 отсто, соодветно на периодот.

Заинтересираните компании и други огласувачи можат да се јават за детали околу условите за спонзорирање и друг вид комерцијална соработка.

Контакти:

[email protected]
телефон: 070 734 044

 


Ценовник за платено политичко рекламирање

Цените се изразени во евра, со вклучен ДДВ.

 

Контакти: 
[email protected]
телефон: 070 734 044