Monday, 24 February 2020

ДЕНЕС

Ненад Јовановиќ: Мицкоски утре ќе протестирал во 18 часот. Ќе се марширало за правда, ќе се адресирало дека “Заев ја погребал правдата”. Што е небулоза.

пишува: Ненад Јовановиќ Мицкоски утре ќе протестирал во 18 часот. Ќе се марширало за правда, ќе се адресирало дека "Заев...

Read more
Page 1 of 471 1 2 471