fbpx
Friday, 3 December 2021

Галовеј: Штом ќе се формира влада во Бугарија се надевам дека ќе има брзо придвижување на евроатлантскиот процес

Амбасадорката на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска Рејчел Галовеј која денеска присуствуваше на дебата во Тетово изрази...

Прочитај повеќе
Page 1 of 305 1 2 305