fbpx
Saturday, 17 April 2021

АКЦЕНТИ

Забрчанец за македонските достигнувања од 2017-та година до денес

Марјан Забрчанец, националниот координатор за стратегиски комуникации и за спроведување на комуникациската стратегија на Владата, преку Фејсбук објава потсетува на...

Прочитај повеќе

Заев: Хеликоптерот е државно средство кое се користи исклучиво за важни службени цели, трошокот е во рамки на задолжителниот број часови за леталото и за пилотот

Хеликоптерот е државно средство кое се користи исклучиво за важни службени цели, тој и пилотот мора да извозат одреден број...

Прочитај повеќе

Заев: Поздравувам што Мицкоски го поправил прозорецот во болничката соба, се надевам не е како со снегот, не дочистил ни пред себе, а камо ли пред соседот

Поздравувам што Мицкоски го поправил прозорецот во болничката соба, убавината е во тоа што прв пат имаме помош од него,...

Прочитај повеќе

Европарламентарците ја осудија антимакедонската кампања на својот бугарски колега, Ангел Џамбаски

Андреас Шидер (Социјалдемократи, Австрија), Ирена Јовева (Обнова, Словенија) и Марион Валсман (Европската народна партија, Германија), кои се и потпретседатели на...

Прочитај повеќе
Page 1 of 34 1 2 34