fbpx

Најголем протест од падот на комунизмот во 1989 година: Половина милион Полјаци излегоа на улица

Половина милион Полјаци денеска излегоа на улиците на Варшава за да протестираат против популистичката националистичка влада, неколку месеци пред есенските...

Прочитај повеќе

Шпанска католичка црква: 728 наши членови сексуално злоставувале најмалку 927 малолетници во периодот од 1945 до 2022 година

Шпанската католичка црква објави дека 728 нејзини членови сексуално злоставувале најмалку 927 малолетници во периодот од 1945 до 2022 година....

Прочитај повеќе
Page 1 of 1134 1 2 1,134