fbpx
Wednesday, 20 October 2021
 
Коалициските партнери на СДСМ со јасна поддршка на владејачкото мнозинство
Пладневен преглед: Одговорност за фингерпринтите мора да има, која е таа битна промена во ВМРО ДПМНЕ за да посакам повторно да биде на власт?
Неважечките ливчиња побројни од освоените гласови на Алијанса и Алтернатива или независните листи
Шефе, пакувај куферите!
Апасиев со „кратки нозе“ за обвинението кон браќата Масларковски, кандидати за советници од Левица
Руски рулет
Најчевска: Која е таа битна промена која е направена во самото ВМРО ДПМНЕ, за да посакам повторно да биде на власт?
Дали Бранко локално го поздрави Зоки?
Дерала во Клик Плус, ТВ21: Демократски избори, да, но за фингерпринт апаратите треба да има одговорност
Преглед на денот: ЕУ Извештај – Парламентарната работа попречена од политичката поларизација, Заев со отворено писмо до членството,потпишан меморандумот за изградба на Коридорот 8.
Kратки нозе: Дезинформација на Апасиев од Левица за обвинение на органите кон браќата Масларковски
Попладневен преглед: Заев со отворено писмо до членството, скоро 70.000 неважечки ливчиња, коридорот 8 ќе биде завршен до 2030 година
Заев во писмо до членството: Народот не е за ВМРО-ДПМНЕ, но народот бара побрза испорака од СДСМ
Заев ги мобилизира поддржувачите: СДСМ учи и се поправа, повикувам на обединување!
Пладневен преглед: ЕУ Извештај – Парламентарната работа попречена од политичката поларизација, интензивирана со Ковид-19, тибам хибридниот режим
Инфлација
Тибам хибридниот режим
Инерцијата е опасна работа, кога кочниците откажуваат послушност
Шлаканица, шамар, бокс
Преглед на денот: Локалните избори беа конкурентни со почитување на основните слободи, злото се заканува, сега е најважно обединувањето, вештачка интелигенција во земјата
Next
Prev

ПОЛИТИКА

РЕНДГЕН

ИНТЕРВЈУ