fbpx

РЕПУБЛИКА

Владејачкото мнозинство во Прилеп со одлука побара издавање обврзници од 5 милиони евра, опозицијата остро се противи

Прилепскиот совет ја донесе одлуката да се издаде општинска обврзница со што Прилеп се задолжува за 5 милиона евра. Мнозинството...

Прочитај повеќе
Page 1 of 399 1 2 399