fbpx
Wednesday, 6 July 2022

Мицкоски со иста реторика како и Груевски – закани, пораки до меѓународна заедница, повикување „народ да дојде по своето“

пишува: ЈАНЕ ЃОРЃИОСКИ Христијан Мицкоски со неговите последни изјави, а во време на политичка немоќ, очај и интелектуална инфериорност да...

Прочитај повеќе
Page 1 of 30 1 2 30