fbpx
Tuesday, 21 September 2021

Латас, Стевче и Нефи со претставка до Пендаровски после непотпишувањето на Законот за легализација на дивоградбите

пишува: РИБАРО Редакцијата на АХА, од добро упатени извори, дознава дека Латас, Стевче Гром, Нефи, сопствениците на нелегалните платформи на...

Прочитај повеќе
Page 1 of 13 1 2 13