fbpx
Monday, 5 December 2022

ЕВРОПСКА УНИЈА

Холштајн: Напредокот на Северна Македонија на патот кон ЕУ зависи од успешното справување со корупцијата

Напредокот на Северна Македонија на патот кон Европската Унија ќе зависи во голема мера и од успешното сузбивање на корупцијата,...

Прочитај повеќе

Петровска од Кремс: Евроинтеграциите се движечка сила за Западниот Балкан, дијалогот кој го промовира Северна Македонија дава надеж за целиот регион

Министерката за одбрана, Славјанка Петровска денеска во Кремс учествуваше на министерскиот состанок на Централноевропската одбранбена соработка и земјите од Западниот...

Прочитај повеќе
Page 1 of 21 1 2 21