fbpx

TECH FRONT

ITU: Северна Македонија е признаена како земја со една од најразвиените телекомуникациски и инфраструктурно дигитални мрежи во регионот

Северна Македонија од ITU е признаена како земја со една од најразвиените телекомуникациски и инфраструктурно дигитални мрежи во регионот, што...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Ковачевски од Талин: Дигитализацијата е наша силна алатка за забрзување на европскиот пат

Премиерот Димитар Ковачевски денеска, од Самитот во Талин, порача дека дигитализацијата е одлика на демократски, отворени и транспарентни општества, како...

Прочитај повеќе
Page 1 of 85 1 2 85