fbpx
Tuesday, 18 January 2022

КОМЕНТАРИ

Владата избори минимално покачување на струјата и обезбеди помали сметки за најпогодените граѓани

Северна Македонија има споредбено ниско покачување на цената на електричната енергија од само 9,48 отсто во Новата година, благодарение на...

Прочитај повеќе

Додека останатите земји се со вртоглав раст на цените и рестрикции на струјата, Македонија со минимален раст и безбедно производство

Брзата реакција на Владата на Република Северна Македонија, како и мобилизирањето на домашните капацитети за производство на електрична енергија беа...

Прочитај повеќе

Службениците на режимот, Маневски и Вангеловски со оркестрирани напади на Маричиќ

Поранешниот министер за правда, Михајло Маневски и поранешниот претседател на Врховниот суд, Јово Вангеловски оркестрирано го нападнаа актуелниот министер за...

Прочитај повеќе
Page 1 of 15 1 2 15