fbpx

ИНФО ПИТ

Распишан јавен оглас за ангажирање на 25 студенти, за шест месечна платена пракса во МЗШВ

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство распишува јавен оглас за ангажирање на 25 практиканти, за шест месечен практиканска работа во...

Прочитај повеќе

МОН: Од денеска аплицирање за субвенциониран студентски оброк за студентите кои досега не го оствариле ова право

Министерството за образование и наука информира дека до 26 март повторно е достапна можноста за аплицирање за остварување на правото...

Прочитај повеќе

Утре во Скопје започнува Годишната конференција на Виенската иницијатива – еден од најголемите собири во областа на финансиите во Европа

Народната банка е домаќин на Годишната конференција на Виенската иницијатива, којашто се одржува на 23 и 24 март во Скопје....

Прочитај повеќе
Page 1 of 253 1 2 253