Saturday, 14 December 2019

Федерален судија во САД: Претседателот не е крал, не може со пари за воени расходи да се гради ѕид кон Мексико

Федерален судија од Тексас блокираше 3,6 милијарди долари планирани за воени расходи, што администрацијата на претседателот Доналд Трамп ги побара...

Read more
Page 1 of 30 1 2 30