Tag: Андреа Силвестри

Андреа Силвестри, амбасадор на Италија во РСМ

(ВИДЕО) Андреа Силвестри: Ако до ноември се усвојат уставните измени, ќе следи автоматско отворање на ЕУ поглавјата, без дополнителни услови

Разговараше: Ана Василевска Владата на Џорџа Мелони, дава безрезервна поддршка за членството на РС Македонија во Европската унија. Ова го ...