Tag: Ангеловски

Ангеловски: Доследно спроведување на законските прописи за конкурентност и еднаков третман на македонските компании во сите економски проекти на владата

Слободниот пазар треба секогаш да биде слободен, да има можност за повеќе понуди и зголемена конкуренција. Тоа е основно економско ...

Ангеловски: Отворен Балкан значи отварање нови перспективи на заедништво, заеднички политички и економски раст

Здружението на млади економисти на Република Српска, со поддршка и под покровителство на Министерството за европски интеграции и меѓународна соработка ...