Tag: антифашизам

Унгарската екстремна десница се заканува на притворената италијанската антифашистка во Будимпешта со бесење

Таткото на италијанската антифашистка затворена Унгарија се плаши за нејзината безбедност, откако, додека во неделата низ Будимпешта маршираше екстремната десница ...