Tag: „Бехтел и Енка“

Максимално вклучување на домашните компании во изградбата на коридорите 8 и 10д, договориле Азески и раководството на „Бехтел и Енка“

Стопанската комора на Северна Македонија стои на располагање во изнаоѓање, односно вмрежување на локалните домашни компании кои треба максимално да ...

Бехтел и Енка. Фото: Скриншот

„Бехтел и Енка“ утре стартува со градежни работи за пробивање на трасата на автопатот Гостивар Букојчани

Американско-турскиот конзорциум „Бехтел и Енка“ утре стартува со градежни работи за пробивање на трасата на автопатот Гостивар Букојчани, потврдуваат од ...

Page 1 of 4 1 2 4