fbpx

Tag: Борис Надеждин

Антивоениот кандидат Борис Надеждин неподобен за претседателски конкурент според руската изборна комисија

Руската изборна комисија ја отфрли претседателската кандидатура на антивоениот кандидат Борис Надеждин. Руската изборна комисија одби да го регистрира кандидатот ...