Tag: чествување на празникот

Премиерите Ковачевски и Донев остварија телефонски разговор за актуелните случувања во двете држави

Прeтседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски денеска оствари телефонски разговор со техничкиот премиер на Република Бугарија, Галаб ...