Tag: домови на култура

Со иницијативата за капитални дотации на Министерството за култура ќе се реконструираат домови на култура нечепнати 50 години

Со иницијативата за капитални дотации во локалните самоуправи на Министерството за култура оваа година ќе се поддржат девет општини кои ...