fbpx

Tag: Донецка област

16 починати и 5 ранети откако Државата-терорист изврши ракетен напад врз градот Костјантинивка, Донецката област

16 починати и 5 ранети откако Државата-терорист изврши ракетен напад врз градот Костјантинивка, Донецката област

Државата-терорист во попладневните часови изврши ракетен напад врз градот Костјантинивка, Донецката област. Како последица на нападот, 16 лица се починати, ...