fbpx

Tag: ЕУ проширување

EPA

Средбата Шолц – Макрон во Потсдам ги забрзува подготовките во ЕУ за решавање на европската иднина на Западен Балкан, Украина и Молдавија

Влошувањето на ситуацијата во Косово и напнатата политичка ситуација во други земји во регионот вклучително и Македонија во моментов не ...