fbpx

Tag: европерспективи

Ковачевски – Гжелчик: Неповторлив е моментумот за европерспективите, гласна и силна поддршка од Полска за следниот чекор

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, се сретна со Кшиштоф Гжелчик, новоименуваниот амбасадор на Република Полска во ...