fbpx

Tag: Европска енергетска заедница

Трет социо-еколошки форум: Северна Македонија ги следи чекорите за праведна енергетска транзиција на Европската енергетска заедница

Република Северна Македонија е договорна страна со Европската енергетска заедница и во овој период го усвои Патоказот за праведна енергетска ...