Tag: Финансиска помош

Битиќи во компанијата „Бентон-ни“ во Куманово: Во Северно-источниот регион, најмалиот, исплативме над 152 милиони денари финансиска помош

Само во Северно-источниот регион, најмалиот во земајва, Владата има потпишано вкупно 41 договори за финансиска помош за инвестиции во износ ...

Финансиската помош на Владата ги развива домашните компании, тие возвраќаат со нови работни места за нашите граѓани

Заменик претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи во рамки на посетите ...