Tag: Град Скопје

Советот на град Скопје донесе заклучоци со кои бара одговорност за сите кои учествувале во креирањето на состојбите во ЈП „Комунална хигиена“

Советниците на град Скопје на седмата вонредна седница ги донесоа заклучоците по единствената точка на дневен ред за актуелната состојба ...

Page 2 of 9 1 2 3 9