Tag: Град Скопје

Комисијата за заразни болести предлага прогласување на епидемија на подрачјето на Град Скопје поради случаите со голема кашлица

Комисијата за заразни болести предлага прогласување на епидемија на подрачјето на Град Скопје, со оглед на 18-те потврдени случаи со ...

Град Скопје: Советниците на ВМРО-ДПМНЕ поради лични хирови казнуваат половина милион граѓани – не гласаа за набавка на еколошки автобуси

Советниците на Мицкоски продолжуваат со блокадата на проектите кои се од интерес на граѓаните во Советот на Град Скопје. Денес ...

Page 1 of 8 1 2 8