fbpx
Monday, 5 December 2022

Tag: Грковска

Грковска – Пејчиновиќ Буриќ: Европа се соочува со силни предизвици, заедно да застанеме во одбраната на демократијата и човековите права

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска во Стразбур имаше средба со генералната ...

Грковска: Законот за потекло на имот ќе даде еден сериозен придонес во борбата против корупцијата и затоа е важно да биде прецизен и недвосмислен

Вицепремиерката задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска присуствуваше на состанок на работната група која работи на подготовка на ...

Северна Македонија стана 103-та членка на GFCE, една од најголемите светски мрежи за интернационална соработка и градење на капацитети за сајбер безбедност

По иницијатива на заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, Северна Македонија стана 103-та ...