Tag: Хрватин

Хрватин на средбата со Грковска: Судскиот совет го изгуби кредибилитетот, мора да се преземат итни мерки да се надмине оваа состојба

Судскиот совет како една од најважните институции која треба да гарантира независност, објективност, ефикасност и квалитет во правосудниот систем, за ...