Tag: Инстаграм

Падна Фејсбук

Никој нема пристап до Фејсбук, Месинџер, Инстаграм од МЕТА веќе половина час. Корисници ширум светот се жалат дека се одјавени од нивните ...

Закерберг најави „Meta Verified“ – корисниците на Фејсбук и Инстаграм ќе можат со претплата да ги верификуваат своите профили

 Сопственикот на компанијата „Мета“, Марк Закерберг најави дека корисниците на Фејсбук и Инстаграм ќе можат со претплата да ги верификуваат ...