fbpx

Tag: ИПАРД програма

Николовски: Мерките што министерството ги креира за поддршка на земјоделците даваат ефект бидејќи се подготвени директно со самите земјоделци

Оваа година откако повторно го предводам министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, но и претходно, докажавме дека може поинаку и ...