fbpx

Tag: Исаки

Исаки: Имплементацијата на рамката за соработка за одржлив развој е патот кон постигнување опипливи промени за луѓето во Македонија

Заедничките напори на Владата, Обединетите нации и партнерите се клучни за постигнување одржливи резултати кои ќе го подобрат квалитетот на ...