Tag: исчезнати лица

Лајчак, Шуњог и Барбано: Потребен е видлив напредок за утврдување на судбината на исчезнатите лица од Косово

Специјалниот претставник на ЕУ за дијалогот Белград-Приштина и за други регионални прашања на Западниот Балкан, Мирослав Лајчак, шефот на Канцеларијата ...