fbpx

Tag: Израел македонски државјани

Мачеј Качоровски – херојот на евакуацијата на нашите државјани од Израел, сите стигнаа безбедно во Скопје благодарение на чартер летот организиран од Владата

Мачеј Качоровски, нашиот дипломат и вршител на работи во Амбасадата во Тел Авив е херојот на евакуацијата на нашите државјани ...