Tag: Кацарска

Кацарска ќе даде осврт за претседателскиот мандат во Уставен, до крајот на месецов ќе се знае нејзиниот наследник

Претседателката на Уставен суд, Добрила Кацарска, денеска на прес-конференција ќе даде осврт на тригодишниот мандат како претседателка на највисокиот суд ...

Уставен суд повикува надлежните да утврдат дали се работи за закана или е случајност ножот на гаражното место на претседателката Кацарска

Од Уставен суд потврдија дека во текот на вчерашниот ден, претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска, во полициска станица пријавила ...

Извештајот од германските експерти за воведување уставна жалба во С. Македонија ќе се промовира на регионална конференција во ноември

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска остварила онлајн средба со претставници на германската фондација за правна соработка (ИРЗ) на чело ...