Tag: Комисијата за заразни болести

Комисијата за заразни болести предлага прогласување на епидемија на подрачјето на Град Скопје поради случаите со голема кашлица

Комисијата за заразни болести предлага прогласување на епидемија на подрачјето на Град Скопје, со оглед на 18-те потврдени случаи со ...