fbpx

Tag: Лубинец

(ВИДЕО) Лубинец: Ако вратиме по едно дете на ден, ќе ни бидат потребни 55 години да ги вратиме сите деца што се киднапирани од окупираните делови на Украина

На Меѓународната Конференција за човекови права „Слобода или страв“, по повод 75 години од усвојувањето на Универзалната декларација за човековите ...