fbpx

Tag: Макиивка

Marian Kamensky

Макиивка

Путин: Зошто Украинците возвраќаат?! Макиивка Автор: Marian Kamensky / Австрија. Извор: humor-kamensky.sk

Во Макиивка, Русија претрпе една од најголемите воени загуби во Украина, нападот ги истакна непрофесионалните практики на руската армија

Уништувањето на голем број руски војници во училишна зграда во Макиивка, регионот Донецк, покажува како непрофесионалните практики на руската армија ...